Пандил Шишков 22 - Аеродром - Телефон: +389 71 238 184

Бесплатна достава: на FitFlow чорапи

Бесплатна достава: со купени две или повеќе кутии

Hanters Style - Поезија за Вашите стапала

Hanters Style е бренд кој од неодамна започна со производство и дизајн на чорапи. Колекциите и дизајните се за луѓе кои не се плашат да покажат храброст и уникатност преку модните детали без разлика дали се работи за дневна или вечерна, бизнис или casual комбинација.


И токму тие се нашиот таргет и инспирација за подготовка на новата колекција Пролет 2019 

која ја дизајниравме со јаки и весели бои и дезени. Колекцијата изобилува со чорапи со карактер! 

Тоа е трендот кој дефинитивно го освои светот - шарени, смели и интересни дизајни кои внесуваат уникатен печат во секој стил.

Особен акцент ставаме на потеклото на памукот и останатите материјали со кои доаѓаме 

до готов производ. Со гордост ќе кажеме дека потеклото на материјалите е европско, 

но целокупниот процес на производство и дизајн е тука во Македонија.

Производните линии се за возрасни и за деца, а составот на чорапите е од високо квалитетен

 памук кој во проверен сразмер и комбинација со еластан и полиамид дава краен производ 

- чорап кој има висока издржливост, растегливост, а притоа и високо ниво на абсорбирање.

Проверете зошто нашето мото гласи: Вашата удобност е наша мисија!

Следете нè на социјалните медиуми Hanters Style Instagram и  Facebook.


Пријави се за Newsletter

... и први добивајте ексклузивни промоции