Машки чорапи во кутија - PRESTIGE BOX

Машки чорапи во кутија со 5 пара


Шифра: Aliquam
599 МКД
ВОДИЧ ЗА БРОЕВИ И ДИМЕНЗИИ
ЧОРАПИ ЗА ВОЗРАСНИ И ТИНЕЈЏЕРИ
ГОЛЕМИНА
ДИМЕНЗИЈА
БРОЈ: 29 - 35
ВО САНТИМЕТРИ:   21CM
БРОЈ: 36 - 41
ВО САНТИМЕТРИ:  24CM
БРОЈ: 40 - 45
ВО САНТИМЕТРИ:  27CM

ВОДИЧ ЗА БРОЕВИ И ДИМЕНЗИИ
ЧОРАПИ ЗА ДЕЦА
ГОЛЕМИНА
ДИМЕНЗИЈА
2 - 3 ГОДИНИ
ВО САНТИМЕТРИ:  13CM
3 - 5 ГОДИНИ
ВО САНТИМЕТРИ:  16CM