Bestseller Beer Design D40


Шифра: Aliquam
69 МКДПри нарачка Ве молиме напишете во забелешка дали сакате Вашиот пар да биде со различни или исти чорапи.


ВОДИЧ ЗА БРОЕВИ И ДИМЕНЗИИ
ЧОРАПИ ЗА ВОЗРАСНИ И ТИНЕЈЏЕРИ
ГОЛЕМИНА
ДИМЕНЗИЈА
БРОЈ: 29 - 35
ВО САНТИМЕТРИ:   21CM
БРОЈ: 36 - 41
ВО САНТИМЕТРИ:  24CM
БРОЈ: 40 - 45
ВО САНТИМЕТРИ:  27CM

ВОДИЧ ЗА БРОЕВИ И ДИМЕНЗИИ
ЧОРАПИ ЗА ДЕЦА
ГОЛЕМИНА
ДИМЕНЗИЈА
2 - 3 ГОДИНИ
ВО САНТИМЕТРИ:  13CM
3 - 5 ГОДИНИ
ВО САНТИМЕТРИ:  16CM