Компресивен чорап

FitFlow компресивните чорапи се направени од високо-квалитетен, чешлан памук со низок степен на компресија (10-14 mmHg), што го прави погодни за сите дневни активности. Повеќе информации за производот на: www.fitflow.mk


Шифра: Aliquam
590 МКД
ВОДИЧ ЗА БРОЕВИ И ДИМЕНЗИИ
ЧОРАПИ ЗА ВОЗРАСНИ И ТИНЕЈЏЕРИ
ГОЛЕМИНА
ДИМЕНЗИЈА
БРОЈ: 29 - 35
ВО САНТИМЕТРИ:   21CM
БРОЈ: 36 - 41
ВО САНТИМЕТРИ:  24CM
БРОЈ: 40 - 45
ВО САНТИМЕТРИ:  27CM

ВОДИЧ ЗА БРОЕВИ И ДИМЕНЗИИ
ЧОРАПИ ЗА ДЕЦА
ГОЛЕМИНА
ДИМЕНЗИЈА
2 - 3 ГОДИНИ
ВО САНТИМЕТРИ:  13CM
3 - 5 ГОДИНИ
ВО САНТИМЕТРИ:  16CM